/ Epika.com.pl  |  Podręczniki szkolne  |  Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2
  • Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2

Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2

dostępna ilość 0 szt.
Wydawnictwo WSiP
autorzyBiesiada-Drzazga Barbara, Janocha Alina
rok wydania2017
objętość240
format16.0x23.0cm
oprawaMiękka
ISBN9788302167775

39.74zł   43.00zł

oszczędzasz 8% : 3.26zł




Aktualnie brak tego towaru

Zadzwoń 42 230 90 88
lub
napisz do nas
 
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożądanych efektów hodowli. Dokładnie opisano też kierunki użytkowania zwierząt. Skrótowo scharakteryzowano sprzęt jeździecki i uprzęże.

Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego – mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną – zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji lub oczekuje na akceptację przez obsługę!

Napisz Recenzję

Koszty przesyłki z uwzględnieniem aktualnego koszyka

Sposób dostawyKoszt
Paczka w Ruchu3.90zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa - przedpłata6.90zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa - pobranie8.90zł
Paczkomaty InPost8.90zł
Paczka w Ruchu - pobranie9.99zł
Przesyłka kurierska - przedpłata10.90zł
Przesyłka kurierska - pobranie12.90zł



Darmowa dostawa
Facebook

Copyright ©2018 EPIKA.COM.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.     Regulamin sklepu   /   Polityka prywatności
Projekt i wdrożenie: Mysklep-online.pl