/ Epika.com.pl  |  Podręczniki szkolne  |  Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcz
  • Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcz

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcz

dostępna ilość 100 szt.
Wydawnictwo WSiP
autorzyZienkiewicz Marzanna
rok wydania2015
wydanie3
objętość184
format17.0x24.5cm
oprawaMiękka
ISBN9788302135903

45.40zł   50.50zł

oszczędzasz 10% : 5.10zł




Wysyłamy najczęściej w 1 dzień roboczy
Zamów przez telefon
42 230 90 88   pon. - pt. 09:00-17:00
 
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji lub oczekuje na akceptację przez obsługę!

Napisz Recenzję

Koszty przesyłki z uwzględnieniem aktualnego koszyka

Sposób dostawyKoszt
Paczka w Ruchu3.90zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa - przedpłata6.90zł
Poczta Polska, przesyłka priorytetowa - pobranie8.90zł
Paczkomaty InPost8.90zł
Paczka w Ruchu - pobranie9.99zł
Przesyłka kurierska - przedpłata10.90zł
Przesyłka kurierska - pobranie12.90zł



Darmowa dostawa
Facebook

Copyright ©2018 EPIKA.COM.PL. Wszelkie prawa zastrzeżone.     Regulamin sklepu   /   Polityka prywatności
Projekt i wdrożenie: Mysklep-online.pl